(040-21) 210.31.35 contact@okguard.ro
Program: L-V :07-16 Dispecerat NON STOP 021.9690 OK GUARD - Fondat 1994

Paza si interventie

OK GUARD este una dintre cele mai bine organizate agentii de paza si securitate de pe teritoriul Romaniei. Avand o strategie de la care nu ne abatem, reusim sa oferim cele mai bune servicii in ceea ce priveste securitatea si interventia in forta.

Servicii de paza si interventie

Ca urmare a pregatirii teoretice si a antrenamentelor riguroase efectuate, agentii OK GUARD sunt pregatiti atat fizic cat si psihic pentru orice fel de interventie, fiind echipati si dotati corespunzator, astfel incat siguranta dumneavostra este maxima atunci cand sunteti unul dintre beneficiarii serviciilor oferite de OK GUARD .

INTERVENTIA la obiectiv se face cu echipajele de interventie rapida ale OK GUARD. In situatiile in care fortele proprii sunt depasite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunta unitatea de politie competenta, in vederea imobilizarii si retinerii infractorilor.

Avem in permanenta echipaje in rezerva operativa pregatite pentru situatii speciale. Activitatile zilnice ale echipajelor de interventie se efectueaza conform Ordinelor de Serviciu.

Agentii nostri de securitate au obligatia de a avertiza, soma, indeparta si/sau de a imobiliza persoanele straine care intentioneaza sa comita infractiuni in perimetrul obiectivului. In caz de nevoie, acestia pot solicita ajutorul echipajelor de interventie rapida. Totodata, in functie de gradul de securitate al obiectivului, elaboram cele mai bune proceduri de actiune pentru toti agentii nostri de securitate.

Aria de activitate a societatii OK GUARD se intinde atat in Bucuresti cat si la nivel national.