(040-21) 210.31.35 contact@okguard.ro
Program: L-V :07-16 Dispecerat NON STOP 021.9690 OK GUARD - Fondat 1994

Despre noi

OK GUARD este o societate romana cu capital integral privat, care a luat nastere in anul 1994.
Societatea este autorizata cu licentele de functionare nr.: 0401-P / 2005 si 0259/T/2005; societatea noastra a devenit Membru al Asociatiei Internationale a Sefilor de Politie – Washington – SUA.

 

Menționăm că societatea noastră a primit aprecieri din partea serviciului de specialitate al Ambasadei S.U.A. la București, atât pentru serviciile prestate la obiectivele cu un grad ridicat de risc al Ambasadei, cât și cu ocazia evenimentelor din data de 11 septembrie 2001 și imediat după încheierea vizitei efectuate la București de către Președintele S.U.A. în 2003.

OBIECTUL DE ACTIVITATE

Obiectivul companiei noastre este acela de a gasi solutii eficiente de paza si protectie, in functie de necesitatile clientilor nostri. Obiectul de activitate al societatii noastre de paza si protectie il constituie, in conformitate cu legea nr. 333/2003, urmatoarele servicii:

Paza si Protectie

Paza, protectia si protocolul la sediile unor firme, institutii, unitati de productie

Consultanta

Consultanta in domeniul asigurarii securitatii private.

Transport valori

Insotirea si asigurarea securitatii transporturilor de valori

Monitorizare si interventie

Monitorizarea si interventia rapida la obiective

Instalare echipamente

Instalarea de mijloace tehnice impotriva efractiei, control acces, cctv (televiziune cu circuit inchis), monitorizarea pe linie telefonica si gsm, gprs, interventie rapida cu forte proprii in interesul beneficiarului.

Paza Evenimente

Asigurarea ordinei si bunei desfasurari a manifestarilor cu caracter cultural, sportiv sau de divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente cu caracter protocolar

Important

Un aspect foarte important in cadrul companiei noastre, este acela ca toate activitatile enumerate mai sus se desfasoara cu autofinantare, in conditiile in care societatea:

et|icon_check|N

Nu are credite

et|icon_check|N

Nu are taxe si impozite neachitate

et|icon_check|N

Nu are datorii

Clientii Nostrii