Wait when page loaded

(040-21) 210.31.35

Caderea Bastiliei nr. 56-58, et.3, sector 1 Bucuresti

DATE FIRMA:

SC OK GUARD SRL

Caderea Bastiliei nr. 56-58, et.3, sector 1 Bucuresti.
Sediul Social: Str. Avrig Nr.56, Bl.O 16,Sc.A, Ap.16, Sector 2, Bucuresti.

Telefon/fax : (040-21) 210.31.35

e-mail: okguard@okguard.ro

TERMENI SI CONDITII:

Toate informatiile aflate pe site-ul www.okguard.ro poti suferi modificari si nu prezinta obligatii pentru SC OK GUARD SRL

Preturile afisate pe site-ul nostru sunt actualizate automat, inainte de a realiza o tranzactie va rugam sa verificati preturile practicate la casa de amanet la care doriti sa incheiati un contract!

In cazul in care doriti sa aflati cu exactitate o informatie despre noi ne puteti contacta aici.

SC OK GUARD SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

SC OK GUARD SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind solicitarile trimise de pe site-ul www.okguard.ro, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

In cazul in care doriti sa va fie sterse datele personale din baza noastra de date, va rugam sa ne contactati prin email al okguard@okguard.ro sau prin telefon la (040-21) 210.31.35.