Wait when page loaded

(040-21) 210.31.35

Caderea Bastiliei nr. 56-58, et.3, sector 1 Bucuresti

Istoric

SC OK GUARD SRL este o societate romana cu capital integral privat, care a luat nastere in anul 1994, in baza Legii 31/1990 privind societatile comerciale, fiind autorizata de Ministerul Administratiei si Internelor conform Legii Nr. 333/2003, cu licentele de functionare nr.: 0401-P / 2005 si 0259/T/2005; societatea noastra a devenit Membru al Asociatiei Internationale a Sefilor de Politie – Washington – SUA.

Inca de la inceput am avut o echipa puternica in spate care ne-a creat posibilitatea sa crestem in mod constant in domeniul concurentei cu celelalte agentii de paza si protectie. Agentii de securitate ai SC OK GUARD SRL au fost si sunt intotdeauna foarte bine pregatiti pentru a putea face fata in orice situatie, actionand rapid, energic si eficient.

OBIECTUL DE ACTIVITATE

Obiectivul companiei noastre este acela de a gasi solutii eficiente de paza si protectie, in functie de necesitatile clientilor nostri. Obiectul de activitate al societatii noastre de paza si protectie il constituie, in conformitate cu Legea nr. 333/2003, urmatoarele servicii:

Paza, protectia si protocolul la sediile unor firme, institutii, unitati de productie

Asigurarea ordinei si bunei desfasurari a manifestarilor cu caracter cultural, sportiv sau de divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente cu caracter protocolar

Insotirea si asigurarea securitatii transporturilor de valori

Asigurarea pazei si protectiei persoanelor fizice, personalitatilor, membrilor de familie si a resedintelor acestora

Monitorizarea si interventia rapida la obiective

Consultanta in domeniul asigurarii securitatii private

Instalarea de mijloace tehnice impotriva efractiei, control acces, CCTV (televiziune cu circuit inchis), monitorizarea pe linie telefonica si GSM, GPRS, interventie rapida cu forte proprii in interesul beneficiarului.

Un aspect foarte important in cadrul companiei noastre, este acela ca toate activitatile enumerate mai sus se desfasoara cu autofinantare, in conditiile in care societatea:

NU ARE credite

NU ARE taxe si impozite neachitate

NU ARE datorii

SFATURILE POLITIEI ROMANE IN CEEA CE PRIVESTE SECURITATEA

Efractiile, spargerile de locuinte, magazine, birouri, sedii ale agentilor economici, sunt savârsite de obicei de grupuri de infractori, cu scopul însusirii unor bunuri sau valori. Aceste infractiuni pot fi prevenite printr-o serie de masuri. Iata câteva sfaturi pentru protectia sediilor institutiilor si magazinelor:

asigurati-va un sistem de paza propriu (apelând la serviciile Corpului Gardienilor Publici, detectivi particulari, personal propriu sau alte firme specializate) atât ziua cât si noaptea

limitati accesul tuturor persoanelor catre locurile în care va depozitati valorile

asigurati-va usile cu încuietori tip yala si lacate mai solide (protejate cu clopot metalic iar daca se poate, acestea sa fie atipice sau cu cifru) si nu uitati importanta grilajelor

sistemele de alarmare si anuntare a efractiilor sunt nu numai binevenite dar si obligatorii (Legea 333/2003)

adresati-va agentilor economici care comercializeaza si instaleaza aceste sisteme si verificati daca sunt avizati de catre Inspectoratul General al Politiei Române.

it button to change this html