Wait when page loaded

(040-21) 210.31.35

Caderea Bastiliei nr. 56-58, et.3, sector 1 Bucuresti

Servicii

Ne Pasa De Siguranța Ta!
Oferta de servicii pe care SC OK GUARD SRL o pune la dispozitia clientilor sai are la baza pregatirea profesionala si tehnico-tactica a specialistilor si operatorilor sai privind paza obiectivelor, instalarea si monitorizarea sistemelor electronice, televiziunii cu circuit inchis, a transportului de valori si a protectiei personale, avand ca suport investitiile facute in echipamente, mijloace si dotari specifice, care corespund standardelor internationale de utilizare.

Ramanand loiali crezului nostru profesional in respectarea cu strictete a legii si deontologiei profesionale, oferim servicii de calitate in toate domeniile incluse in sfera activitatilor private de paza, in conditii de respect si corectitudine in relatiile de afaceri.

Personalul de paza este autorizat de M.A.I. si este instruit si testat periodic de catre persoane competente din cadrul societatii.Responsabilitatea si loialitatea pe care am oferit-o fiecarui client in parte a constituit in decursul timpului un suport de referinta si o carte de vizita.

I am raw html block.

Paza & Interventie

SC OK GUARD SRL este una dintre cele mai bine organizate agentii de paza si securitate de pe teritoriul Romaniei. Avand o strategie de la care nu ne abatem, reusim sa oferim cele mai bune servicii in ceea ce priveste securitatea si interventia in forta.

Compania nostra ofera servicii de paza, protectie si protocol pentru orice tip de obiectiv, public sau privat, cum ar fi:

sedii de firme

institutii

unitati de productie

magazine

depozite

reprezentante

resedinte

hoteluri

banci etc.Ca urmare a pregatirii teoretice si a antrenamentelor riguroase efectuate, agentii SC OK GUARD SRL sunt pregatiti atat fizic cat si psihic pentru orice fel de interventie, fiind echipati si dotati corespunzator, astfel incat siguranta dumneavostra este maxima atunci cand sunteti unul dintre beneficiarii serviciilor oferite de SC OK GUARD SRL.

INTERVENTIA la obiectiv se face cu echipajele de interventie rapida ale SC OK GUARD SRL. In situatiile in care fortele proprii sunt depasite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunta unitatea de politie competenta, in vederea imobilizarii si retinerii infractorilor.

Avem in permanenta echipaje in rezerva operativa pregatite pentru situatii speciale. Activitatile zilnice ale echipajelor de interventie se efectueaza conform Ordinelor de Serviciu.

Agentii nostri de securitate au obligatia de a avertiza, soma, indeparta si/sau de a imobiliza persoanele straine care intentioneaza sa comita infractiuni in perimetrul obiectivului. In caz de nevoie, acestia pot solicita ajutorul echipajelor de interventie rapida. Totodata, in functie de gradul de securitate al obiectivului, elaboram cele mai bune proceduri de actiune pentru toti agentii nostri de securitate.

Aria de activitate a societatii OK GUARD SRL se intinde atat in Bucuresti cat si in TIMISOARA, ARAD, DEVA, ORADEA, BAIA MARE, SATU MARE, SUCEAVA, PIATRA NEAMT, BACAU, BUZAU si TARGOVISTE.

Click edit button to change this html