Wait when page loaded

(040-21) 210.31.35

Caderea Bastiliei nr. 56-58, et.3, sector 1 Bucuresti

Servicii

Ne Pasa De Siguranța Ta!
Oferta de servicii pe care SC OK GUARD SRL o pune la dispozitia clientilor sai are la baza pregatirea profesionala si tehnico-tactica a specialistilor si operatorilor sai privind paza obiectivelor, instalarea si monitorizarea sistemelor electronice, televiziunii cu circuit inchis, a transportului de valori si a protectiei personale, avand ca suport investitiile facute in echipamente, mijloace si dotari specifice, care corespund standardelor internationale de utilizare.

Ramanand loiali crezului nostru profesional in respectarea cu strictete a legii si deontologiei profesionale, oferim servicii de calitate in toate domeniile incluse in sfera activitatilor private de paza, in conditii de respect si corectitudine in relatiile de afaceri.

Personalul de paza este autorizat de M.A.I. si este instruit si testat periodic de catre persoane competente din cadrul societatii.Responsabilitatea si loialitatea pe care am oferit-o fiecarui client in parte a constituit in decursul timpului un suport de referinta si o carte de vizita.

Monitorizare video/tehnica

Monitorizarea presupune atat preluarea permanenta (24 ore/zi, 365 zile/an) a semnalelor transmise de sistemul local de alarma catre dispeceratele SC OK GUARD SRL cat si gestionarea acestora in functie de tipul evenimentului transmis. Transmiterea evenimentelor in dispecerat se realizeaza prin linie telefonica fixa, folosind reteaua de telefonie mobila (GPRS/GSM), prin internet sau prin retea radio.

SC OK GUARD SRL asigura atat instalarea de mijloace tehnice impotriva efractiei, CCTV (televiziune cu circuit inchis), cat si monitorizarea pe linie telefonica si GSM, GPRS a acestora, fiind pregatita sa actioneze cu agenti antrenati in cazul unei interventii rapide cu forte proprii in interesul beneficiarului.

Dispeceratul OK GUARD monitorizeaza starea de securitate a obiectivelor in urmatoarele situatii de alarma:

detectie efractie

detectie de incendiu

alarma de panica, hold-up

sabotaje sistem

monitorizare flote auto