Wait when page loaded

(040-21) 210.31.35

Caderea Bastiliei nr. 56-58, et.3, sector 1 Bucuresti

Servicii

Ne Pasa De Siguranța Ta!
Oferta de servicii pe care SC OK GUARD SRL o pune la dispozitia clientilor sai are la baza pregatirea profesionala si tehnico-tactica a specialistilor si operatorilor sai privind paza obiectivelor, instalarea si monitorizarea sistemelor electronice, televiziunii cu circuit inchis, a transportului de valori si a protectiei personale, avand ca suport investitiile facute in echipamente, mijloace si dotari specifice, care corespund standardelor internationale de utilizare.

Ramanand loiali crezului nostru profesional in respectarea cu strictete a legii si deontologiei profesionale, oferim servicii de calitate in toate domeniile incluse in sfera activitatilor private de paza, in conditii de respect si corectitudine in relatiile de afaceri.

Personalul de paza este autorizat de M.A.I. si este instruit si testat periodic de catre persoane competente din cadrul societatii.Responsabilitatea si loialitatea pe care am oferit-o fiecarui client in parte a constituit in decursul timpului un suport de referinta si o carte de vizita.

Asigurare & Insotire bunuri

Agentia noastra de securitate detine toate capacitatile necesare de a asigura si insoti bunuri si valori.

Dispunand de mijloace de transport sigure si agenti foarte bine antrenati pentru orice posibila situatie, agentia noastra asigura servicii de paza si protectie clientilor nostri in orice fel de situatie.

Detinem mijloace de transport proprii care sunt conduse de angajatii societatii noastre. In consecinta, riscul de a se produce evenimente neplacute in timpul unui transport de valori, este minim. Personalul cu care lucram este loial si de incredere, acestea fiind unele dintre principalele valori pe baza carora S.C OK GUARD S.R.L a fost infiintata si isi desfasoara activitatea si in prezent.

Ne asumam intreaga responsabilitate si garantam calitatea transportului in mod sigur si eficient.